Панкейки з гранолою
Інгредієнти:
Білий йогурт - 250 гр.
Яйце - 1 шт.
Масло гхі (або вершкове) - 1 ч.л.
Борошно - 1 склянка
Розпушувач - 2 ч.л.
Дрібка солі
Цукор - 3 ч.л.

Приготування:
У глибоку миску розбити яйце, додати йогурт і розтоплене масло, ретельно розмішати вінчиком. Додати цукор, просіяти борошно, сіль, розпушувач. Ще раз добре перемішати.

Залишити тісто на 15 хвилин. Накривати та ставити в холодильник не потрібно.

Смажити на сухій антипригарній сковороді без додавання масла, до золотого кольору з двох сторін.

А тепер "вишенька на торті" - полити панкейки сиропом/варенням і посипати гранолою Citrus - тому що вона найхрусткіша.

Вийде дуже незвично та смачно!